Item No Item Name Item Description Size Dept
1112 Denon Fu-Ki Plum Sake 750ml Sake
2015 Fu-Ki Rice Wine
Product of Japan
750mL Sake
1108 Gekkeikan Black&Gold Sake 750ml Sake
1111 Gekkeikan Sake
Sake
750ml Sake
1107 Gekkeikan Silver Sake 750ml Sake
1110 Hakutsuru Sake 720ml Sake
805 Sayuri Sake Nigori Sake
Product of Japan
300mL Sake
1109 Takara Sake 750ml Sake